Get Adobe Flash player

Contact Prelasti România

Mobil:+40742073819

Contact Prelasti Romania – București(sediu):

Bd. Ion Mihalache, nr.42-52, Bl. 35, Sc. E. Et. I, Ap. 156, Sect. I.

 Email: bucuresti.office@prelasti.ro

Contact Prelasti Romania – Timişoara:

Str. Martin Conceatu. Nr.21/a.

 Email: timisoara.office@prelasti.ro

Contact Prelasti Romania – Sibiu:

Str. Teodor Aman. Nr. 7/a.

 Email: sibiu.office@prelasti.ro

Contact Prelasti Romania – Zalău:

Bd. Mihai Viteazu, nr. 66.

Scrie- ne la adresa de email: office@prelasti.ro !

Contact Prelasti Romania

Legitimitatea noastră

/Pagina Contact Prelasti România/  Cea mai mare parte din viața noastră de zi cu zi folosim construcții inginerești. Construcțiile inginerești sunt supuse unui evantai foarte larg și complex de fenomene tehnico- climaterice agresive.

/Pagina Contact Prelasti România/ Activitățile de concepere și de realizare a protecției unei construcții inginerești trebuie să se facă utilizând cel mai peformant sistem de izolații, iar proiectarea și punerea în operă să fie subordonate unui control extrem de riguros al calității.

/Pagina Contact Prelasti România/ Izolațiile construcțiilor inginerești gata finalizate să facă față cel puțin o viață omenească.

Misiunea noastră

/Pagina Contact Prelasti România/ Misiunea noastră este încântarea Beneficiarului cu produse si servicii realizând siguranţă pe toată durata de viaţă a lucrărilor inginereşti.

/Pagina Contact Prelasti România/ Domeniul nostru de activitate Prelasti România asigură confort si siguranţă durabilă prin elaborarea de soluţie tehnică personalizată cât și prin execuția lucrării de cea mai bună calitate în domeniul hidroizolaţiilor, hidroprotecţiilor, impermeabilizărilor şi izolărilor termice Beneficiarului ce dispune de clădire, de aducţiune de apă sau de altă construcție inginerească.

De ce?

Pentru că anomaliile în percepția asupra țării a cărei componentă sufletească cu toții o împărtășim constituie o stare de fapt ce pentru noi reprezintă încă un motiv stimulator la mai bine și care considerăm a fi una trecătoare. Obiectivul nostru a fost, este și întotdeauna va rămâne facilitarea și accelerarea schimbărilor. Lucrăm pentru credința noastră, aceea că românii vor să aibă parte de o viață mai adevărată.

Ce primești de la noi? HIDROIZOLAȚII FABRICATE LA COMANDĂ.
La ce să te aștepți? SIGURANȚĂ PE VIAȚĂ.

VIAȚĂ CASEI TALE!

Doreşti să- i asiguri viaţă lungă şi „sănătoasă” construcţiei tale inginereşti?

 

– proiectând sau executând izolaţie hidro- termo la terasă necirculabilă sau circulabilă, la hală industrială sau acoperiş grădină pe casă?
– proiectând sau executând impermeabilizare bazin de înot, bazin retenţie apă pompieri, rezervă de apă agricolă sau lac de agrement?
– proiectând sau impermeabilizând cuvă în construcţii, hidroprotecţie rame geamuri faţadă, jgheab colectare ape sau lucrări speciale?