Get Adobe Flash player

Ce nu v- a plăcut la lucrare? Video

Beneficiar lucrări Prelasti România din Tîrgu- Jiu este omul de gen ,,cuvinte puţine şi strict la subiect”.

4 răspunsuri la Ce nu v- a plăcut la lucrare? Video

 • Radvan Remus spune:

  Salutare !
  am o casa batraneasca in timisoara pe care intentionez sa o renovez pt a locui in ea, o problema majora este ca ploua pe undeva inauntru,am inlocuit tiglele crapate care sunt de teracota si un latet rupt, si tot mai picura, din interior zona care picura este undeva sub muchia de la acoperis si undeva sub cosul de fum care nu mai este functional. Este o problema de izolatie ? ce sfaturi mi-ati recomanda ?
  Va multumesc !
  Cu stima,
  Radvan REmus

 • Izolatorul spune:

  Buna ziua,

  Puteti avea probleme de infiltratii din cauza rostului tehnic aflat intre cos si invelitoarea tigla, respectiv puteti avea punte termica in zona, punte care genereaza condens care il puteti sesiza chiar sub forma de infiltratie.

  Puteti trimite cateva fotografii interior casa si invelitoare acoperis zona cu pricina la adresa office@prelasti.ro pentru a se putea intelege mai precis problema?

  Va multumim.

 • george spune:

  realizati lucrari si in Targoviste?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doreşti să- i asiguri viaţă lungă şi „sănătoasă” construcţiei tale inginereşti?

 

– proiectând sau executând izolaţie hidro- termo la terasă necirculabilă sau circulabilă, la hală industrială sau acoperiş grădină pe casă?
– proiectând sau executând impermeabilizare bazin de înot, bazin retenţie apă pompieri, rezervă de apă agricolă sau lac de agrement?
– proiectând sau impermeabilizând cuvă în construcţii, hidroprotecţie rame geamuri faţadă, jgheab colectare ape sau lucrări speciale?